ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πυρκαγιές: Οι ξένες αποστολές φεύγουν, ο εξοπλισμός τους μένει – Ποιες χώρες δωρίζουν στην Ελλάδα υλικοτεχνικό εξοπλισμό

0

Οι ξένες αποστολές φεύγουν αλλά αφήνουν οχήματα και εξοπλισμό στην πυροσβεστική.

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς την χώρα μας που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές δείχνουν οι ξένες αποστολές των πυροσβεστών από την Γαλλία, τη Γερμανία και το Κουβέιτ, που σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να αφήσουν πυροσβεστικά οχήματα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό προς ενίσχυση του πυροσβεστικού σώματος.

Έτσι λοιπόν οι Γερμανοί πυροσβέστες από την Φρανκφούρτη, που το απόγευμα της Κυριακής σε μια λιτή τελετή στο χωριό Λάλας της Ηλείας αντάλλαξαν δώρα με τους Έλληνες πυροσβέστες, έκαναν δωρεά μια αντλία αφρού για περιπτώσεις πυρκαγιάς σε υγρά καύσιμα.

Την ίδια στιγμή, την πρόθεσή τους να κάνουν δωρεά αυτοκίνητα, εξέφρασε το κλιμάκιο από την Γαλλία αλλά και το Κουβέιτ. Αυτές οι δωρεές αναμένεται να επικυρωθούν μετά από τις συνεννοήσεις των αξιωματούχων των εμπλεκόμενων χωρών και της χώρας μας και στην συνέχεια αναμένεται να ανακοινωθούν.

Βελόπουλος – Το Twitter μπλόκαρε το λογαριασμό του

Previous article

Μογγολία: Τα χιόνια έλιωσαν αποκαλύπτοντας οστά ζώων και εργαλεία από την εποχή του Χαλκού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.