ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διεξαγωγή τουρνουά Grass Volley στις 20-22 Αυγούστου στο The Ranch στο Σοφικό

0

Η Ε.Σ.ΠΕ.Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Activities & Sports Gateway  διοργανώνει στις 20-22 Αυγούστου 2021 τουρνουά Grass Volley,  στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης the Ranch στο Σοφικό Κορινθίας.

Σκοπός του τουρνουά είναι εκτός της γνωριμίας με το Grass Volley και ένα τριήμερο άθλησης και διασκέδασης
μέσα στο καταπράσινο τοπίο της Κορινθίας, αλλά και της γνωριμίας σε παλιά επαγγέλματα που έχουν εκλείψει στην εποχή μας, στο παραδοσιακό Εκπαιδευτικό Χωριό της Κατασκήνωσης. (https://ranch.gr/el/ekpaideytiko-horio).

Οι κατηγορίες των αγώνων το οποίο και θα οριστικοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών, θα είναι Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και Μικτό.

Οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά οφείλουν, να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά στην Ε.Σ.ΠΕ.Π. έως και την Δευτέρα 16/8/2021 και & ώρα 14.00 email: espep2010@gmail.com., καθώς και την Κάρτα Υγείας Αθλητή, κατά εφαρμογή του άρθρου 16 του Ν. 4479/2017.

Στο τουρνουά Grass Volley θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Beach Volley και οι συμμετέχοντες, θα καταβάλλουν παράβολο συμμετοχής που καθορίζεται στα δώδεκα (12€) ευρώ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές πριν την κλήρωση και η Τεχνική σύσκεψη του κάθε τουρνουά θα γίνει πριν την έναρξη των αγώνων.

Κατά την διεξαγωγή του τουρνουά Grass Volley  θα παρέχονται δωρεάν νερά σε όλους τους αγώνες, ειδικές τιμές στο εστιατόριο της κατασκήνωσης και όλοι οι Τελικοί αγώνες θα μεταδοθούν live streaming.

Για τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης, το κόστος ανά ημέρα και ανά άτομο ανέρχεται στο ποσό τον 35€ και περιλαμβάνει, διαμονή και τρία γεύματα (Πρωινό, Μεσημεριανό και Δείπνο).

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση επιθυμείτε και σας περιμένουμε για να μυηθείτε παίζοντας και διασκεδάζοντας στον όμορφο κόσμο του Grass Volley.

Συμβαίνει και στους καλύτερους… Επί 9 χρόνια, το Curiosity της NASA εξερευνούσε λάθος περιοχή

Previous article

Τουρκικά αλιευτικά σε ρόλο κατασκόπου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.