ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Κόρινθος: Αποστολή βοήθειας στην πυρόπληκτη Γορτυνία

0

Καθοδόν για την πυρόπληκτη Γορτυνία βρίσκονται είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συγκέντρωσε ο Δήμος Κορινθίων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου και το Επιμελητήριο τις προηγούμενες ημέρες. Δεκάδες πολιτών και επιχειρήσεων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αποδεικνύοντας πως η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν βάλλονται από την φωτιά τουναντίον δυναμώνουν μπροστά στην καταστροφή.

Τα είδη (τρόφιμα, φάρμακα, καθαριστικά, νερά) συσκευάστηκαν και φορτώθηκαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και έχουν προορισμό το Δημαρχείο στα Τρόπαια.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης από το σημείο της αναχώρησης ευχαρίστησαν όσους συνέβαλαν και προσέφεραν από το υστέρημα τους προκειμένου να ανακουφιστούν στον βαθμό που είναι εφικτό οι πυρόπληκτοι συμπολίτες της Γορτυνίας.

«Ελπίδα όλων μας είναι να μην έρχεται κανείς αντιμέτωπος με καμία καταστροφή και να μην χρειάζονται ανάλογες ενέργειες βοήθειας. Όταν όμως αυτό συμβαίνει, η κοινωνία δηλώνει την παρουσία και την αλληλεγγύη της κι αυτό είναι το σημαντικό  μήνυμα που στέλνουμε σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Καμπούλ: Ρεπόρτερ με μπούρκα – Πως έβγαινε στον αέρα, πριν πέσει στα χέρια των Ταλιμπάν

Previous article

Κακόμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο – Άγνωστο πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *