ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Προβής

0

Έφυγε χτες από την ζωή ο επιχειρηματίας Δημήτρης Προβής, μία πολυσχιδής προσωπικότητα του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου. Ο Δημήτρης Προβής ήταν επί σειρά ετών ιδιοκτήτης και διαχειριστής του εργοστασίου εμφιάλωσης νερού “Καραντάνης – Προβής”, δημιούργησε την αλυσίδα ζαχαροπλαστείων ΑΡΤΙΟΝ και διατήρησε για σεβαστό χρονικό διάστημα το mega-πολυκατάστημα “La Casa” στον Ισθμό της Κορίνθου. Ωστόσο, στην τοπική κοινωνία διακρίθηκε κυρίως μέσα από την δημιουργία ενός ομίλου Μέσων Ενημέρωσης που περιελάμβανε -κυρίως- την εφημερίδα Πρωινή και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΙΟΝ.

Η κοινωνική του δράση είχε ακόμα πολιτικές προεκτάσεις, καθώς την δεκαετία του 90 υπήρξε στέλεχος και υποψήφιος με την Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά, του οποίου υπήρξε επιστήθιος φίλος, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου.

Παρά την έντονη προσωπικότητά του και τις εντάσεις που αναμφίβολα προκαλεί η δραστηριότητα στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, ειδικά στα Μέσα Ενημέρωσης, και στην πολιτική, ο Δημήτρης Προβής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο (Τετάρτη) το πρωί, στις 10.30 από την Παναγία Γιάτρισσα στο Λουτράκι.

Αντιεμβολιαστής και ο Τσιτσιπάς: “Δεν έχω κάνει εμβόλιο, αφού δεν είναι υποχρεωτικό”

Previous article

108 νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Κορινθίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.