ΚΑΙΡΟΣ

Σάκης Αρναούτογλου για καιρό: «Με δύο λόγια, προσοχή!» -Σε ποιες περιοχές έρχονται μπόρες και καταιγίδες

0

Στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες αναφέρθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του στο Facebook, τονίζοντας πως θα είναι άστατος τόσο σήμερα όσο και αύριο, Σάββατο. Όπως ανέφερε στη δημοσίευσή του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το απόγευμα της Πέμπτης, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 33 έως και 35 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός σήμερα και αύριο θα είναι άστατος σε κάποιες περιοχές, ενώ ηλιοφάνεια θα επικρατήσει από την Κυριακή μέχρι και την Τρίτη, καθώς από Τετάρτη θα εκδηλωθούν μπόρες και καταιγίδες.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook:
«Η εξέλιξη του καιρού μέχρι και τις 28 Αυγούστου με μια μόνο ματιά! Με δύο λόγια: Προσοχή!

Πολύ άστατος θα καταστεί ο καιρός την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, την ορεινή/ ημιορεινή Ηπειρο, τη δυτική – κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, τη δυτική και βόρεια Στερεά αλλά και στα ορεινά/ ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου όπου κυρίως κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της ημέρας αλλά και μέχρι τις βραδινές ώρες, θα υπάρξουν περάσματα από μπόρες και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να είναι και ισχυρές και να συνοδεύονται από έντονη ραγδαιότητα καθώς και από ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι!

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την ερχόμενη Κυριακή, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς κάποια ιδιαίτερα φαινόμενα και η θερμοκρασία θα σημειώσει συγκρατημένη άνοδο μέχρι περίπου και τα τέλη της, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει ο άστατος καιρός, κυρίως στα δυτικά και βόρεια».

ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας: Η ελληνική κοινωνία στις δύσκολες στιγμές δηλώνει πάντα παρούσα και προχωρά ενωμένη

Previous article

Η μεγάλη εκκένωση της αρχαίας Αθήνας για να σωθούν οι πολίτες από την επιδρομή και τη φωτιά του Ξέρξη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ΚΑΙΡΟΣ