ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χαμός σε εκκλησία της Αχαΐας: Ο Αμβρόσιος έδειχνε ψεκαστήρι & κήρυττε πως είναι το φάρμακο για τον κορωνοϊό – Αποχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας

0

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη χθες (29.08) το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Ριόλο. Μεγάλη ένταση επικράτησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Ριόλο Αχαΐας όταν ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος έβγαλε ένα ψεκαστήρι και υποστήριζε ότι έχει μέσα το φάρμακο για τον κορωνοϊό, με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο να φωνάζει δυνατά «ντροπή».

Αρχικά είχε μιλήσει ο εφημέριος του Ναού πραγματοποιώντας μία καθαρά θρησκευτικού τύπου ομιλία και στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο κ. Αμβρόσιος ο οποίος ενημέρωσε πως είχε προσωπικούς λόγους από το παρελθόν και γι’ αυτό ήθελε να είναι παρών στην εορτή της συγκεκριμένης εκκλησίας αναφέρει το flamis.gr.

Και ενώ μιλούσε για τον Άγιο Ιωάννη, προς το τέλος, έβγαλε από την τσέπη του το γνωστό ψεκαστήρι με τον Αγιασμό. «Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία όπως και το φάρμακο για τον κορωνοϊό» υποστήριξε.

Προφανώς τα πολιτικά πρόσωπα που στέκονταν στην πρώτη σειρά απέναντι από το Ιερό τα έχασαν. Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος αντέδρασε άμεσα.

Γύρισε την πλάτη του στον ιεράρχη, φώναξε δυνατά τη λέξη «ντροπή» και αποχώρησε. «Αισθάνθηκα ότι ζω στον Μεσαίωνα. »Παλεύουμε για να πείσουμε για την αλήθεια της επιστήμης και υπάρχουν ιεράρχες που προσπαθούν να μας πουν για το ψεκαστήρι.»Το ελάχιστο που είχα να κάνω ήταν να αποχωρήσω από τον Ναό.  »Αυτό που έγινε ήταν προσβολή στην αλήθεια της επιστήμης» τονίζει με δήλωσή του στην «Πελοπόννησο» ο κ. Μπονάνος.

8eCUgvCwsa

Συνελήφθη ο Σεμέδο του Ολυμπιακού για Βιασμό, μετά από καταγγελία 17χρονης Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Previous article

Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Παράρτημα Αγίων Θεοδώρων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.