ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στον τελικό του μπότσια ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης – Εξασφάλισε μετάλλιο

0

Θέση στο βάθρο εξασφάλισε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης που προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας του στο άθλημα του μπότσια

Το έκτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες εξασφάλισε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στο μπότσια!

Στα προημιτελικά ο Πολυχρονίδης επικράτησε εύκολα με 5-1 του Ρώσου Λεγκοστάεφ, ενώ στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον Βρετανό ΜακΚόουαν. Το σκορ στο τέλος του αγώνα ήταν ισόπαλο 4-4, με τον Πολυχρονίδη να παίρνει την πρόκριση στο τάι μπρέικ, εξασφαλίζοντας ένα μετάλλιο. Στον τελικό που θα γίνει αύριο στις 09:05 ώρα Ελλάδος, θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Ανταμ Πέσκα.

Τέταρτος ο Νικολαϊδης στην σφαιροβολία
Κοντά σε ένα μετάλλιο έφτασε και ο Στράτος Νικολαϊδης στον στίβο και τον τελικό της σφαιροβολίας F20. Ο Ελληνας παραολυμπιονίκης κατέκτησε την τέταρτη θέση με βολή στα 15,93μ., ενώ έκτος ήταν στον ίδιο τελικό ο Λεόντιος Στεφανίδης με βολή στα 15,75μ. που είναι και ατομικό ρεκόρ.

Καλές εμφανίσεις από Κωστάκη και Παπαγγελή
Στην κολύμβηση, ο Γιάννης Κωστάκης στα 50μ. πρόσθιο SB2 προκρίθηκε στον τελικό τερματίζοντας σε χρόνο 1:08.85, ενώ στον τελικό ήταν έκτος με 1:08.73.

Στην ποδηλασία δρόμου ο Νίκος Παπαγγελής έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση καθώς τερμάτισε στην έβδομη θέση με χρόνο 37:55.05, πολύ κοντά στον Γάλλο Λοτέ που πήρε τελικά το χάλκινο. Στις γυναίκες η Κατερίνα Ελ Λατίφ τερμάτισε τελευταία σε χρόνο 58:13.66.

8eCUgvCwsa

Μεσσηνία – Σκάφος προσέκρουσε στη Νήσο Πρώτη – Ένας τραυματίας

Previous article

1η Σεπτεμβρίου 1939: Η Γερμανία εισβάλλει στην Πολωνία – Η αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.