ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μεγάλες Μέρες Νεμέας: “Τοπική Κουζίνα” με τον Μένιο Τουρλότο (4/9 Νεμέα)

0

Τοπική κουζίνα.

Ο Μένιος Τουρλότος, σεφ του Αντίκα Εστιατόριο αναλαμβάνει να μας γνωρίσει τη…
γουρνοπούλα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Burger γουρνοπούλας λοιπόν σε φρέσκο τοπικό
ψωμάκι μαζί με μια νόστιμη σάλτσα Αγιωργίτικου!

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, 15:00-17:00.
Στο Εκθετήριο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας, Δερβενακίων 30 στη Νεμέα.

Το εστιατόριο ΑΝΤΙΚΑ λειτουργεί από το 2020 από τον Μένιο και την Κατερίνα. Είναι ένας
χώρος φτιαγμένος με μεράκι που σκοπό του έχει να ευχαριστήσει γαστρονομικά όποιον τον
επισκεφτεί, με έμφαση στην τοπική κουζίνα και στα κρασιά της περιοχής.

8eCUgvCwsa

Απόλυτος κυρίαρχος ο Νανόπουλος στην Κόρινθο στο μέσον της θητείας του

Previous article

Σχεδόν το ένα στα τρία είδη δέντρων της Γης κινδυνεύουν με εξαφάνιση, εκτιμούν επιστήμονες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.