ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τη δημοτική παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Βέλου-Βόχας» o Γιώργος Καμπίτης

0

Νέα ανεξαρτητοποίηση στο δήμο Βέλου- Βόχας

Η ανακοίνωση:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Αξιότιμοι κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, αφουγκραζόμενος την απαίτηση της συντριπτικής μερίδας των συνδημοτών μου, οι οποίοι μου έκαναν τη τιμή να με στηρίξουν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, με την παρούσα επιστολή μου σας γνωστοποιώ τα εξής:
Σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών για τους Ο.Τ.Α, σας δηλώνω την οριστική μου απόφαση για αποχώρηση από τη δημοτική παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Βέλου-Βόχας», με την οποία εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος.
Η συνείδησή μου, οι αρχές μου σε όλα τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας, είναι αδιαπραγμάτευτες. Λογοδοτώ μόνο στους συμπολίτες μου. Δεν ταυτίζομαι πλέον με τον τρόπο προσέγγισης που ακολουθεί ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση» και η «κλειστή» ομάδα των στελεχών που τον περιβάλει. Δεν μπορώ πλέον να συμπλέω με μια δημοτική παράταξη η οποία, με τις αποφάσεις της, συντηρεί μια κατεστημένη νοοτροπία προσώπων και πολιτικών η οποία διοικεί τον Δήμο μας επί δώδεκα συναπτά έτη.
Η θέση μου και σήμερα, παραμένει το ίδιο ξεκάθαρη όπως τότε, που κατήλθα ως υποψήφιος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Για να μπορέσει ο Δήμος μας να αποκτήσει προοπτική, χρειάζεται Δημοτική Αλλαγή.
Σας εκφράζω παράλληλα την πρόθεσή μου να παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βέλου-Βόχας, ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, μέχρι τη λήξη της θητείας μου το 2023.
Παρακαλώ για τις ενέργειές σας, προκειμένου να γνωστοποιηθεί η απόφασή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας και να καταχωρηθεί στα πρακτικά αυτού.
Με τιμή,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΠΙΤΗΣ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Βέλου-Βόχας

8eCUgvCwsa

Φιλικός αγώνας του Κύψελου με την ομάδα της Δομής Κορίνθου

Previous article

Δεύτερη ανεξαρτητοποίηση στο συμβούλιο Βέλου Βόχας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.