ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγιασμός του Πανσολυγειακού

0

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, ο Πανσολυγειακός πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό εν όψει της νέας σεζόν.

Παρουσία της διοίκησης, του προπονητικού τιμ, των ποδοσφαιριστών, καθώς και των νεαρών παικτών της Ακαδημίας τελέστηκε ο αγιασμός με τις ευχές όλων για μια καλή σεζόν με υγεία.  

Η ενημέρωση του Πανσολυγειακού:

«Τον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας πραγματοποίησε ο Πανσολυγειακός.

Το απόγευμα της Τρίτης 21/9 και αφού ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη προπόνηση καθώς η ομάδα μας έχει μπει σε ρυθμούς πρωταθλήματος το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρουσία των ακαδημιών της αντρικής ομάδος, του προπονητικού τιμ και της διοίκησης.

Τον αγιασμό στο δημοτικό γήπεδο Σοφικού {Γεώργιος Βάσσης} ευλόγησε και τέλεσε ο Εφημέριος Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Σοφικού Πρωτοπεσβ. π. Μιχαήλ Ροβάς, επίσης παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σοφικού Ρωτίδης Γρηγόριος , οι οποίοι ευχήθηκαν καλή δύναμη και πορεία στην ομάδα μας μακριά από τραυματισμούς.

Ωστόσο η νέα διοίκηση του Πανσολυγειακού δεσμεύτηκε καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας πως η μεταφορά των παιχτών στα εκτός έδρας παιχνίδια θα γίνεται με λεωφορείο, μια σημαντική πρωτοβουλία η οποία θα εξασφαλίζει την άνετη μεταφορά και την ασφάλεια των αθλητών μας από και προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις των αντιπάλων ομάδων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο Πανσολυγειακός εν όψει της έναρξης Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της νέας αγωνιστικής περιόδου,  εύχεται στα Σωματεία, Παράγοντες, Προπονητές, Διαιτητές, αθλητές, να έχουν μια δυναμική χρονιά με υγεία και επιτυχίες για το άθλημα που όλοι μας υπηρετούμε».

Πηγή: stisentra.gr

8eCUgvCwsa

Συνάντηση Μητροπολίτη Κορίνθου με μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Previous article

Δωρεάν ΤΕΣΤ Ανίχνευσης Κορονοϊού στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στο ΚΑΠΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.