ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΩΡΑ! Γονείς σπεύδουν να πάρουν τους εγκλωβισμένους μαθητές – Τι καταγγέλλουν οι φοιτητές

0

Εγκλωβισμένοι μαθητές υπάρχουν σε αίθουσες των ΕΠΑΛ στη Σταυρούπολη, στα σχολεία όπου σημειώθηκαν νέα επεισόδια το πρωί της Τετάρτης μετά τη νέα επίθεση κουκουλοφόρων, που στηρίζονται από τη Χρυσή Αυγή, στην αντιφασιστική συγκέντρωση των φοιτητών.

Τρομοκρατημένοι γονείς μαθητών σπεύδουν στο σχολικό συγκρότημα για να διαπιστώσουν αν είναι καλά τα παιδιά τους. «Δεν γίνεται να ζούμε με το άγχος το τι θα γίνει με τα παιδιά μας στο σχολείο», σημειώνει χαρακτηριστικά γονέας μαθήτριας της Ά Λυκείου του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

«Πρέπει να είναι και μαθητές αυτοί που συμμετέχουν στα επεισόδια αλλά πρέπει να μπαίνουν και άλλα άτομα από πίσω. Δεν πιστεύω ότι βγαίνουν από την τάξη για να πετάξουν και ξαναμπαίνουν. Εγώ προσωπικά δεν γίνεται να είμαι στη δουλειά μου και να έχω το μυαλό μου εδώ πέρα», κατέληξε.

Δύο τραυματίες μαθητές

Αρκετά παιδιά έχουν αποχωρήσει από το σχολείο μετά τα εκτεταμένα επεισόδια.  Δύο τραυματίες μαθητές κλήθηκε να παραλάβει το ΕΚΑΒ από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν στον χώρο πέριξ του σχολείου, το πρωί της Τετάρτης. Προς το παρόν είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκαν οι δύο μαθητές.

Ταξιδεύοντας “προς τα άστρα” με οδηγό τον Παύλος Καστανά

Previous article

Τσελέντης: Βυθίστηκε 15 εκατοστά το Αρκαλοχώρι -Τι λέει για το ρήγμα της Θήβας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.