ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων στο άθλημα της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Ολυμπιακής Πάλης τον Οκτώβριο στο Λουτράκι

0

Συνάντηση για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων στο άθλημα της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Ολυμπιακής Πάλης από τις 19 έως και τις 24 Οκτωβρίου 2021 στο Λουτράκι, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιωργος Γκιωνης με τον εκπρόσωπο και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Ολυμπιονίκη κ. Κώστα Θάνο παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικού – Οικονομικού κ. Αναστάσιου Σακελλαρίου, τον Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Σακη Παπαθανασιου και τον Αναπληρωτή Διευθυντή Κοινωνικής Προστασίας- Παιδείας – Πολιτισμού κ. Παναγιώτη Αργύρη, το πρωί της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου 2021, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Πάλης αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, από τις 19 έως και τις 24 Οκτωβρίου 2021 στην πόλη του Λουτρακίου και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Λουτρακίου Γ. Γαλανόπουλος.Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που θα προσελκύσει 750 αθλητές συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους, από 50 περίπου χώρες, οι οποίοι θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της πόλης, κάνοντας χρήση των άρτιων τουριστικών υποδομών και υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, συμβάλλοντας σημαντικά στη διεθνή προβολή του Δήμου ως αθλητικού και τουριστικού προορισμού και ενισχύοντας την τοπική οικονομία σε μία off-season περίοδο.

admin

7 Οκτωβρίου 1571: Ναυμαχία της Ναυπάκτου, η μεγάλη ήττα των Οθωμανών

Previous article

Πεφταστέρια, μία πανσέληνος και ένα ουράνιο «τρίο» μέσα στον Οκτώβριο – Απόψε οι Δρακοντίδες

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *