ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν βρέθηκε χώρος για τον σύλλογο Μεσογειακής Αναιμίας

0

Mε τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο συναντήθηκε την Τετάρτη το Δ.Σ του Συλλόγου των πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο και κυρίως το πρόβλημα της εξεύρεσης στέγης που θα τον φιλοξενεί. Αυτή ήταν η τρίτη συνάντηση για το θέμα αυτό, αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά του δημάρχου, δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί κάποιος χώρος.

Έπειτα από δύο συναντήσεις που είχαμε πραγματοποιήσει στο παρελθόν την Τετάρτη λάβαμε την τελική απάντηση του Δημάρχου, η οποία ήταν κάθετα αρνητική σχετικά με το αίτημα μας για παραχώρηση χώρου στον σύλλογο μας ώστε να αποκτήσουμε έδρα και σταθερό γραφείο“, αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του. “Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε πως βαδίζουμε μόνοι μας για ακόμη μια φορά και ο Δήμαρχος δεν δύναται να βοηθήσει. Τουλάχιστον προσπαθήσαμε & θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε ακόμα και μόνοι μας…”.

Από την πλευρά του δήμου δεν κατέστη εφικτό να μιλήσουμε με τον δήμαρχο, ωστόσο, είναι μάλλον σαφές πως ο δήμος αντικειμενικά δεν διαθέτει την πολυτέλεια να παραχωρεί χώρους, που έτσι ή αλλιώς δεν υπάρχουν στην ιδιοκτησία του, ενώ κάτι τέτοιο θα άνοιγε και τον Ασκό του Αιόλου, καθώς υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που θα ζητούσαν ανάλογη αντιμετώπιση

H παράταξη Τατούλη καταγγέλλει τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και τον Περιφερειάρχη

Previous article

Τρίτη δόση: Την Κυριακή ανοίγει η πλατφόρμα για τους άνω των 50 ετών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.