ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίθανο Βίντεο! Ο Βαρουφάκης τον Σεπτέμβριο προβλέπει το πρόστιμο των 100 ευρώ και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!

0

Ένα φοβερό βίντεο κυκλοφόρησε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για το πρόστιμο των 100 ευρώ σε όσους πολίτες άνω των 60 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι τις 16 Ιανουαρίου.

Το βίντεο περιλαμβάνει απόσπασμα από την ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στην Βουλή (τον περασμένο Σεπτέμβριο), όπου περιγράφει ένα “διανοητικό πείραμα”, όπως το χαρακτηρίζει. Στο πείραμα αυτό, ο Γιάνης αναφέρει ότι η κυβέρνηση αποφασίζει να θεσπίσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και βάζει πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους δεν εμβολιαστούν. Παράλληλα προβλέπει πως τα χρήματα αυτά θα πάνε για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην ουσία το “διανοητικό πείραμα” του Γιάνη (ο οποίος μάλιστα λέει “ελπίζω να μην το κάνετε, μην σας βάζω ιδέες”) είναι κατά 90% το σχέδιο που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, με μόνη διαφορά ότι δεν αφορά το σύνολο του πληθυσμού, αλλά μόνο τους ηλικιακά “60 Plus”.

Ο Βαρουφάκης, στην συνέχεια προβλέπει πως η κατάληξη αυτού του πειράματος θα είναι αρνητική: “Είναι αλήθεια ότι αν το εισάγετε κάποιοι θα εμβολιαστούν, αντί να πληρώνουν 100 ευρώ πρόστιμο. Όμως, με μια τέτοια κίνηση θα έχετε τσιμεντώσει εκείνους, που αρνούνται το εμβόλιο επειδή αρνούνται το εμβόλιο ενός αυταρχικού καθεστώτος να διαφεντεύει τις ζωές τους. και τελικά θα έχετε δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα και δεν θα ανέβουν αποτελεσματικά οι εμβολιασμοί…“.

“Ετσι” έλεγε ο κ. Βαρουφάκης “και την κοινωνία θα διχάσετε και δεν θα αυξήσετε ιδιαίτερα το ποσοστό του εμβολιασμού. Σας καλώ να μην εφαρμόσετε ποτέ κάτι τέτοιο”.

Ο πρόεδρος του Μέρα 25 δικαιώθηκε ως προς την πραγματοποίηση του διανοητικού πειράματος. Μένει να δούμε αν θα δικαιωθεί και ως προς το αποτέλεσμά του…

Την Παρασκευή -με ΕΡΤ, κάλαντα και “Καρυοθραύστη”- έρχονται τα Χριστούγεννα στην Κόρινθο

Previous article

Βιοδιασπώμενα ποτήρια καφέ που περιέχουν σπόρους, μετατρέπονται σε δέντρα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.