ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

To προφίλ του ανθρώπου που έδωσε εντολή για την εκτέλεση του πυγμάχου – Ο σκοτεινός πόλεμος για τον έλεγχο της νύχτας στα βόρεια προάστια

0

«Ισχυρός παίκτης, οποίος δεν ανέχεται άλλη παρουσία στα χωράφια του, έχει μπει τους τελευταίους μήνες στα Βόρεια Προάστια της Αττικής και κάνει κουμάντο στην προστασία των καταστημάτων».Του Θεοδόση Π. Πάνου

Με αυτές τις λέξεις σκιαγραφεί τη δολοφονία του 44χρονου πυγμάχου στο Γαλάτσι, άνθρωπος που ξέρει τα μονοπάτια της νύχτας, αλλά και τους συσχετισμούς ισχύος που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, έπειτα μάλιστα από το συνεχιζόμενο αιματηρό ξεκαθάρισμα των ανθρώπων, που η ζωή τους είχε να κάνει με τα σκοτεινά μονοπάτια της Greek Mafia.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

   Ο γνωστός πυγμάχος και κολλητός φίλος του επίσης δολοφονημένου Τάσου Μπερδέση, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έκανε κινήσεις ώστε να ξεκινήσει τη δική του καριέρα στη νύχτα, αφού ο «θείος» που τον έβαλε στο παιχνίδι, πλέον, είχε και αυτός εκτελεστεί  τον περασμένο Μάιο. Ο λόγος για τον γνωστό «νονό» της νύχτας με το προσωνύμιο «Κεφάλας», τον οποίο ο 44χρονος πυγμάχος ονόμαζε «θείο» και εκείνος τον προσφωνούσε ως «ανιψιό» καθώς φέρονταν ως το δεξί του χέρι στην ομάδα της Ν. Ιωνίας.

    Μετά από τη δολοφονία του «Κεφάλα», ο οποίος επί χρόνια ήταν το απόλυτο αφεντικό στη νύχτα της Ν. Ιωνίας, της Ν. Φιλαδέλφειας, του Γαλατσίου, αλλά και της Κηφισιάς, ο «θρόνος» είχε χηρέψει και έτσι το αμέσως επόμενο βήμα μπορούσε να το κάνει μόνο ένας άνθρωπος. Ο «ανιψιός» του. Φαίνεται λοιπόν πως αυτές οι κινήσεις του άλλοτε «δεξιού χεριού» του «Κεφάλα», ενόχλησαν κάποιους δυνατούς παίκτες της νύχτας, οι οποίοι θέλουν να επεκτείνουν και να μεγαλώσουν τα «οικόπεδα» τους μέσα στη νύχτα, δημιουργώντας έτσι μια ενιαία επικράτεια «προστασίας» στα νυχτερινά μαγαζιά και όχι μόνο.

   Μάλιστα ο 44χρονος πυγμάχος, μάλλον ήταν εύκολος στόχος, καθώς δεν είχε μαζί του ανθρώπους κατά τις μετακινήσεις του, αφού θεωρούσε πως στην περιοχή του κανείς δεν μπορεί να τον πειράξει. 

    Μόλις λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν στον άνθρωπο που κρατούσε το 9άρι πιστόλι, να εκτελέσει τον «Dirty Harry», όπως ήταν το προσωνύμιο του γνωστού πυγμάχου.

    H εκτέλεση του «Dirty Harry» έχει κοινά στοιχεία, τόσο με την εκτέλεση του κολλητού του, Τάσου Μπερδέση, όσο και με την εκτέλεση του «θείου» του.

  Κατά συνέπεια οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι φυσικοί αυτουργοί στις τρεις εκτελέσεις να είναι οι ίδιοι με την διαφορά πως οι ηθικοί αυτουργοί, στην περίπτωση όμως του Τάσου Μπερδέση, να είναι διαφορετικοί από αυτούς που έδωσαν την εντολή για τις εκτελέσεις του «Κεφάλα» και του «ανιψιού» του.

Ψυχογιός από τον Σχίνο: “καθυστερούν επικίνδυνα τα αντιπλημμυρικά έργα”

Previous article

Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.