ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ ο Μιχάλης Κατρίνης -Ανδρουλάκης: Πήρα ξεκάθαρη εντολή ενότητας και αυτονομίας

0

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη του ομιλία του στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ μετά την εκλογή του στη ηγεσία του κόμματος, ανακοίνωσε το σχήμα με το οποίο θα δώσει τις κοινοβουλευτικές μάχες.

Επικεφαλής της ΚΟ εθεσε τον Μιχάλη Κατρίνη, ο οποίος θα αντικαθιστά τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο στη Βουλή, αφού δεν είναι βουλευτής του εθνικού Κοινοβουλίου, αλλά ευρωβουλευτής.
Πρώτο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο όρισε τον Κώστα Σκανδαλίδη και δεύτερη κοινοβουλευτική εκπρόσωπο τη Νάντια Γιαννακοπούλου.
Γραμματέας της ΚΟ αναλαμβάνει η Ευαγγελία Λιακούλη. Αναπληρωτής γραμματέας της ΚΟ ο Γιώργος Αρβανιτίδης.
Η πρότασή του έγινε ομόφωνα δεκτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής.

Τοποθετώντας ως «αντ’ αυτού» τον Μιχάλη Κατρίνη, και γραμματέα της ΚΟ την Ευαγγελία Λιακούλη, σηματοδοτεί την ανανέωση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Παράλληλα, έκανε και ανοίγματα στους συνυποψηφίους του, αξιοποιώντας τη Ν. Γιαννακοπούλου (Λοβέρδος) και τον Γ. Αρβανιτίδη (Παπανδρέου).

«Πήρα ξεκάθαρη εντολή για αλλαγή να προχωρήσουμε ενωμένοι. Δεν υπάρχουν πλέον νικητές και ηττημένοι. Ολοι μαζί έχουμε έναν κοινό στόχο, να ξανακάνουμε την παράταξη μεγάλη» επανέλαβε ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας στους βουλευτές του. «Η ΚΟ θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Σας θεωρώ όλους συνεργάτες», είπε.

«Η νέα σύνθεση της ΚΟ αντανακλά πνεύμα ενότητας και ανανέωσης, κάνει πράξη την εντολή των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν», ανέφεραν συνεργάτες του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Τα νέα πρόσωπα στην ΚΟ
Ο Μιχάλης Κατρίνης θα είναι ο «αντ’ αυτού» του Νίκου Ανδρουλακη στη Βουλή και θα εκπροσωπεί το κόμμα σε συζητήσεις επιπέδου πολιτικών αρχηγών, σε μείζονα θέματα όπως του προϋπολογισμού, που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται το Σάββατο.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, παραμένει πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

«Μαύρη Τρίτη»: Θλιβερό ρεκόρ με 130 θανάτους – 44 νέα κρούσματα η Κορινθία, 700 διασωληνωμένοι

Previous article

Λαός και μύθος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.