ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Δωρεά 700.000 από την Μότορ Οιλ για έναν παιδικό σταθμό στους Αγίους Θεοδώρους

0

Στην εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση ενός σύγχρονου παιδικού σταθμού στους Αγίους Θεοδώρους, όπου έχει την έδρα της η εταιρεία, θα προχωρήσει η Μοτορ Όϊλ. Το κόστος για την κατασκευή του παιδικού σταθμού φτάνει τις 700.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της εταιρείας προκάλεσε την άμεση αντίδραση του δήμου:

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της μεγάλης και σπουδαίας δωρεάς της εταιρείας MOTOR OIL για την κατασκευή ενός σύγχρονου παιδικού σταθμού στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00€”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, εκ μέρους όλων των δημοτών, θα ήθελε να εκφράσει τις ειλικρινείς και θερμές του ευχαριστίες προς την εταιρεία MOTOR OIL και τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη καθώς ενέργειες όπως αυτή αναδεικνύουν την ουσιαστική πλευρά της αλληλεγγύης σε ευαίσθητες δομές του κοινωνικού χώρου, όπως είναι οι σχολικές μονάδες. Η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν τη δράση της εταιρείας και είναι άξια, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Είμαστε πάντα ευγνώμονες για την συνεχή και σταθερή υποστήριξη που έχετε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια προς τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και τους δημότες μας.

Μητσοτάκης: Στήριξη με 400 εκ. ευρώ τον Ιανουάριο για τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα

Previous article

Ειδική συνεδρίαση στην Κόρινθο για νέα μέλη των Επιτροπών και το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.